Казвам се Ваня Пламенова Писинска, на 17 години съм и уча в СОУ "Георги Измирлиев", гр. Горна Оряховица. В Х клас съм с профил хуманитарен, но освен с литература и история обичам да се занимавам и с графика и WEB дизайн. Извън училище изучавам английски език. Обичам да излизам сред природата с приятели. Поради тези причини реших да направя сайт за крепостта "Ряховец", до останките на която сме били при разходките си из околностите на града.

Искам да благодаря за съдействието на всички, работещи в градския исторически музей, защото те ми предоставиха материалите от археологическите разкопки правени на крепостта през периода 1985-1988 г. и най-вече на ст.научен сътрудник и д.и.н. Иван Бъчваров, който е директор на историческия музей в града.

Благодарности и за моите преподаватели - Светла Георгиева (информатика) и преподавателите по английски и руски език, които ми оказаха съдействие за преводите.

Искам да благодаря на майка ми, която беше неотлъчно до мен и ме подкрепяше, както и на Община Горна Оряховица за възможността сайта да бъде публикуван съвместно с официалния сайт на общината и да използвам под-домейн на техния.

Благодаря и на всички ВАС, които посещавате този сайт.

Бих била благодарна за ваши препоръки и мнения, които да ми изпратите на:

vpisinska@yahoo.com